Hoe gaat het Nederlands elftal dit WK presteren?

Het is bijna tijd voor het begin van het WK voetbal. Het WK voetbal van 2022 zal plaatsvinden in het land van Qatar. Qatar heeft hierbij een lange voorbereiding gehad en nu is het eindelijk tijd om het wereldkampioenschap van voetbal plaats te laten vinden. Veel voetbalfans zitten al lange tijd te wachten op het WK. Dankzij het WK is het namelijk mogelijk om te gaan genieten van leuke wedstrijden van voetbal. Net zoals bij ieder WK is het voor de gekwalificeerde landen eerst tijd om de poulefase door te komen. Vervolgens zullen de andere finales gaan plaatsvinden, waarna er in december uiteindelijk een wereldkampioen over zal blijven. Voetbal is wereldwijd een grote sport en Daarom is er tijdens het WK altijd veel aandacht voor de sport. Over de hele wereld zal je tijdens het WK dan ook fans langs zien komen. Over een paar weken zal het begin van de poulefase eindelijk starten.

De poulefase

De poulefase betekent dat je als land tegen andere landen zal moeten spelen. In de poule van het WK zal je verschillende landen tegen gaan komen. Iedere poule bestaat daarbij uit vier teams. Aan het einde van deze poulefase is het dus de bedoeling dat elk team drie wedstrijden gespeeld gaat hebben. Wanneer deze wedstrijden klaar zijn is het tijd om door te gaan naar de achtste finales. Voor het Nederlands elftal is het dit WK de bedoeling om de landen Senegal en Ecuador te verslaan. Daarnaast speelt Nederland in de poule tegen het gastland Qatar. Dit zullen dus leuke wedstrijden zijn die Nederland moet gaan spelen tijdens de poulefase. Tijdens de poulefase hoopt iedereen uiteraard dat Nederland als nummer 1 zal eindigen. Hiervoor zullen ze echter goede resultaten moeten gaan neerzetten tijdens de wedstrijden.

Nederland tegen Qatar

De eerste wedstrijd die Nederland zal gaan spelen vindt plaats tegen Senegal. Wanneer de wedstrijd van Senegal gespeeld is, krijgt Nederland drie dagen rust. Daarna is het tijd om een wedstrijd te spelen tijdens het gastland Qatar. Met jouw voorspelling voor Nederland - Qatar kan je kijken of je de goede uitslag van de wedstrijd kan gaan raden. Als derde wedstrijd in de poule zal Nederland dus gaan spelen tegen Ecuador. Als dit allemaal met de juiste resultaten gewonnen kan worden zou Nederland door kunnen gaan naar de achtste finales. Vervolgens zullen dan de kwartfinales, halve finales en de finale gespeeld gaan worden. Het zou leuk zijn voor het Nederlands elftal als we zo ver mogelijk komen. Met Louis van Gaal als coach wordt het een kwestie van afwachten of de gewenste resultaten behaald gaan worden. Van Gaal heeft als coach in ieder geval altijd een sterke visie. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-11-2022 20:19 | Bijgewerkt op: 15-11-2022 20:19 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het is bijna tijd voor het begin van het WK voetbal. Het WK voetbal van 2022 zal plaatsvinden in het land van Qatar.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie